Bouwstijlen

1_Romantisch5_Klassiek

6_Modern7_Eigentijds

8_Jaren30

Architectuur in woningbouw
Bij de ontwerp van een eigen huis komt al snel de belangrijke vraag op: voor welke bouwstijl gaan we? Allereerst kijkt u waarschijnlijk naar welke architectuur u het mooiste vind, maar de omgeving, de huizen in de buurt en uw woonwensen kunnen hier ook een rol in spelen.
De moderne woningbouw stelt u in staat om een van de oude bouwstijlen te kiezen terwijl uw woning van alle moderne gemakken is voorzien. Houdt u meer van moderne architectuur, dan is een dergelijke bouwstijl uiteraard ook heel goed mogelijk voor het huis van uw dromen. Het mooie hierbij is weer dat binnen en buiten naadloos in elkaar opgaan: functie en decoratie lopen door elkaar heen, versterken elkaar in hun sterkste punten en maken van uw moderne woning een mooi geheel van interieur en exterieur.

Bouwstijlen van huisbouwen.nl
Dankzij de deskundige architecten, uitvoerders en catalogusbouwers kan huisbouwen.nl u een grote keuze bieden in diverse soorten bouwstijlen. Geschikt voor uw woonwensen en passend bij uw smaak, heeft u de keuze uit:

Moderne huizen
Jaren ’30 huis
Klassieke bouwstijl
Romantische huizen
Eigentijdse woningbouw

Hier kunt u per bouwstijl meer lezen over de verschillende kenmerken en vindt u door middel van schetsen en foto’s snel en eenvoudig de bouwstijl die het beste bij u past.