De badkamer van nu is niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plek om lekker tot rust te komen. Jouw badkamer moet dus een oase zijn in jouw stijl.

Een spa als badkamer, een harmonieus geheel waarin sanitair en tegels perfect in balans zijn. Een omgeving waar je volop kunt genieten en ontspannen. Dat verdient comfort! De keuze van het sanitair en de tegels spelen hierbij een belangrijke rol.

Trends

Er zijn op het gebied van badkamers verschillende trends te ontdekken. Natuurlijk staat luxe en comfort hierbij voorop en als je dan kijkt naar de ontwikkelingen op het gebied van sanitair, dan sluit dit naadloos aan bij de trends. Denk aan een inloopdouche of zelfreinigend toilet.

We zien de badkamertrends ook terug in de accessoires. Denk aan een wit minimalistisch decor, of een industriele look met ruwe materialen. Vooral populair zijn de minisauna’s, inloopdouches, 2-in-1 wastafels en waskommen boven de wastafel. Rond of juist vierkant uitgevoerd in keramiek of RVS.

Bij SelektHuis bespreek je samen met de adviseur welke wensen er zijn voor de badkamer. Zij helpen u deze wensen te verwezenlijken met de verschillende partners die wij hebben in sanitair en tegels.

 

Inspiratie

Om je nog enkele ideeën mee te geven, hebben wij wat inspiratie voor je bij elkaar gezocht.

 

Bron: Pinterest