De Bloggers van HuisBouwen.nl stellen zich graag even aan je voor! Wie zijn nou die mensen die alle blogs schrijven….

 

Tallechien Lohuis

bloggers huisbouwen.nl Tallechien

“IK HOU VAN STRAK EN OPGERUIMD. MAAR MEESTAL IS MIJN HUIS ÉÉN GROTE CHAOS ”

Online kent geen geheimen voor Tallechien. Dat kan ook niet anders, want als online marketeer is ze continu bezig met de wereld achter social media & websites. Een bezige bij: dagelijks schrijft ze teksten, organiseert ze evenementen en ontwikkelt ze nieuwe concepten en strategieën. Ze is dol op fotograferen, knoflooksaus en haar hond Toby.  “Heus” is haar lievelingswoord. Ze vindt hoekbanken idioot, ze kan niet tegen onrechtvaardigheid en ze heeft er een hekel aan als mensen met “hoi” hun telefoongesprek beëindigen.

 

 

 

 

 

 

Chantal van de Vijver

Chantal Blogger van HuisBouwen.nl

“Creativity is messy & i am very creative ”

Als het gaat om interieur, kleuren en stijlen kan Chantal erg wispelturig zijn. Ze houdt er van om regelmatig iets om te gooien, een andere kleur de toonhoogte te laten voeren en heeft er geen moeite mee om buiten de lijntjes te kleuren. Of het nu industrieel, vintage of modern is, dé truc is om deze stijlen zo te mixen dat het interieur eigen & uniek is met een warme sfeer. Als online marketeer leeft en ademt Chantal Social Media & Online Advertising, ook in haar vrije tijd. Naast online, vind je haar ook nog wel eens op de bank in de Netflix-stand of shoppend bij een groot zweeds keten, een tuincentrum of de bouwmarkt!

 

 

 

 

 

Michel de Graaf

Michel Blogger van HuisBouwen.nl

“Een energiezuinig huis moet passen als een jas met een ritssluiting. De jas is de thermische schil en door luchtdicht te bouwen, meet je de best passende ritssluiting aan.”

Als EPC specialist en bouwkundige tekenaar is Michel werkzaam bij SelektHuis. Regelmatig wordt hij aan zíjn jas getrokken voor vraagstukken van klanten over energieberekeningen. Als beroepsenthousiasteling denkt hij graag mee over het realiseren van een droomwoning waar jaren lange herinneringen worden gemaakt. Naast zijn passie voor zijn werk, heeft Michel uiteenlopende passies. Van metalmuziek en mountainbiken tot eten bij sterrenrestaurants. Hij is gek op zijn naaktkat Klaaz, kan uren Netflixen en struint alle festivals af in de zomer. Hij walgt van teenslippers, mensen die zeggen ‘lust ik niet’ zonder te proeven en is bang voor poppen.

 

 

 

 

 

Delano van den Ende

“Architecture should be fun!”Delano 2017 Blogger van HuisBouwen.nl

Delano raakte al op jonge leeftijd besmet met het virus dat Architectuur heet. Dat kan ook niet anders, want in ‘de Maasstad’ groei je op met genen van de stad! En Rotterdam ademt architectuur! De grote stad is ingeruild voor een iets kleiner stadje, Meppel. Hij woont inmiddels 10 jaar in Meppel met interieurblogster/stylist Eveline en kat Elvis. Houdt van muziek met name op vinyl, reizen, wil graag alle werelddelen een keer aandoen (hij is over de helft!) en sport (beoefenen en kijken). Heeft een hekel aan onnodig moeilijk doen en rauwe witlof. Op zijn werk zie je Delano altijd met potlood in de aanslag om een idee uit te tekenen!