Bouwen & Wonen

HuisBouwen.nl is een blog met alles over het bouwen van & wonen in jouw droomhuis.
Van praktische uitleg over alle fases van de bouw tot leuke ideeën voor mooie woningen. Van informatieve checklists die je kunt gebruiken tijdens de bouw van je nieuwe woning tot trends & inspiratie voor je bestaande woning of te verbouwen huis. Zo ben je goed voorbereid op de bouw, verbouw of restyle van jouw droomhuis.

HuisBouwen.nl is een initiatief dat onder de vleugels van SelektHuis opereert. Als bouwer van vrijstaande woningen hebben wij al ruim 35 jaar ervaring met het bouwen van huizen voor particulieren.

Alle bloggers zijn in hun dagelijks werk bezig met het realiseren van woondromen van anderen. Hierdoor zijn ze goed op de hoogte van alles wat er speelt, waar je tegen aan loopt en hoe een droomhuis tot stand komt. Al deze kennis & inspiratie komt in een mooie mix op HuisBouwen.nl tot uiting!

Lees onze blogs en raak geïnspireerd, wees geïnformeerd, we delen alles met je! Zo ben je goed voorbereid voor de bouw van je eigen huis of droom je lekker even weg als je er over denkt om jouw eigen huis te gaan bouwen.  We geven je alle handvatten om jouw huis vol liefde te stoppen, de keuken het hart van het huis te maken en het huis een echt thuis.

 

Ik ga een huis bouwen!

Wil je graag meer informatie over het bouwen van je eigen huis? Ben je op zoek naar een bouwer? Mail ons dan op info@selekthuis.nl of bezoek de website van SelektHuis.

 

Meer informatie & Adverteren

Heb je leuk nieuws dat je aan ons kwijt wilt? Heb je suggesties, ideeën of opmerkingen over deze site? Ben je benieuwd of er mogelijkheden tot samenwerken zijn? Of zou je willen adverteren? Mail ons dan op info@huisbouwen.nl.