Wie we zijn en wat we doen, heb je al kunnen lezen. Maar wie staat er eigenlijk achter de schermen van HuisBouwen.nl? Dat is dus SelektHuis!
Vanaf het moment dat je start met denken aan het laten bouwen van een eigen huis tot en met het moment van de oplevering, en zelfs na de oplevering staat SelektHuis voor zijn opdrachtgevers klaar.

Jij, jouw dromen & wensen staan bij SelektHuis centraal in alle activiteiten. Met ons team van circa 200 medewerkers voorzien wij reeds ruim 35 jaar in de behoefte van eigen specifieke woonwensen en hebben we meer dan 7000 vrijstaande woningen gebouwd in heel Nederland.

Ieder mens is uniek

Daarom hoort iedere woning ook uniek te zijn, volledig afgestemd op jouw manier van leven, gezinssituatie & persoonlijkheid. De ruime vrijheid van ontwerpmogelijkheden is één van de vele voordelen van SelektHuis. Daarnaast staat SelektHuis voor traditionele bouw, met een ‘open mind’ voor de toekomst. We blijven werken aan verbetering van product, proces en we blijven onszelf ontwikkelen. Denk maar eens aan just-in-time leveringen op de bouwplaats en de zorg voor het milieu, duurzaamheid en energiezuinig wonen.

Bezoek de SelektHuis website