Deze keer brengen wij jou het droomhuis van Ellen Veenstra en vertelt ze alles over haar favoriete plekje in het huis en waarschijnlijk die van jou ook wel…

Het droomhuis

Het basistype van de droomwoning van Ellen is de Bellavista met een basisinhoud van 598m3. Bij nagenoeg elke woning van SelektHuis heb je de flexibiliteit om de woning te verbreden of te verlengen. Ook de indeling van de ruimtes kun je zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld eens aan een aanbouw in de vorm van een tuinkamer. Ellen en haar vriend hebben de Bellavista helemaal eigen gemaakt door elementen te laten plaatsen, waar zij enthousiast van werden.

Zo zijn er roedes op de ramen geplaatst, ze hebben een dakkapel, er is gekozen voor 2 schijnschoorstenen en de garage is voorzien van gevelbekleding. Dit heeft o.a. geleid tot de Bellavista dat het nu is.

huis bouwen, selekthuis, woningtype

Het favoriete plekje van Ellen

Van het begin af aan had Ellen één grote wens: een ruime inloopkast. “En deze wens is in vervulling gegaan” vertelt ze lachend. “Ik kan er niet alleen mijn kleding, maar ook al mijn schoenen in kwijt. Dat zegt veel, want ik heb een behoorlijke schoenentic!” De adviseur van SelektHuis was niet eens verbaasd toen hij van deze tic hoorde. Zijn vrouw had namelijk dezelfde tic waardoor hij diverse indelingen kon laten zien die een inloopkast mogelijk maken. Over ruime ervaring gesproken!

Jouw droomhuis

Wil jij ook aan de slag met jouw droomhuis? Kijk dan ook eens op selekthuis.nl en bekijk de verschillende woningen van SelektHuis in de woningzoeker. Hier staan een aantal woningen die SelektHuis voor opdrachtgevers heeft gebouwd uitgelicht.

Bron: SelektLiving, powered bij SelektHuis