Casco bouwen bespaart geld! Maar het betekent ook dat je nog heel veel zelf moet doen. Ben je handig of heb jij hele handige familie & vrienden, dan is het mogelijk een manier om toch jouw droomhuis te realiseren binnen het budget dat jij beschikbaar hebt!

Doe-het-zelf

Voor de één is het de ultieme droom, voor de ander een complete nachtmerrie! Een woning casco laten bouwen, bedoelen we dan. Maar als jouw woonwensen niet overeenkomen met het budget, dan is casco bouwen wellicht een optie. Bij SelektHuis zijn er verschillende casco-pakketten beschikbaar en is er in overleg veel mogelijk met betrekking tot het werk dat je zelf zou kunnen uitvoeren. Zo kun je geld besparen, dat besteed kan worden aan de woonwensen die eigenlijk niet meer binnen het budget passen. Of wordt gewoonweg de bouw van een vrijstaand huis financieel mogelijk door een lagere hypotheek. Je bepaalt ook nog eens voor een groot gedeelte jouw eigen bouwtempo!

Met de adviseur van SelektHuis kun je goed doorspreken waar jouw kennis & ervaring ligt, zodat er vastgelegd kan worden in welk gewenst afwerkingsniveau de woning opgeleverd gaat worden. Denk aan het laten leveren zonder installatie of sanitair, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw droomhuis op te laten leveren zonder binnenwanden, en alleen wind- en waterdicht op te laten leveren. De rest is aan jou!

Bijkomend voordeel: Je voelt extra veel trots als je de sleutel omdraait en over die drempel jouw woning binnenstapt!

 

Casco-pakketten

Wees wel realistisch en denk goed na voor je een keuze maakt, laat je ook goed adviseren door de adviseur. Het zou vervelend zijn als de klus toch niet haalbaar blijkt. SelektHuis biedt de mogelijkheid om te kiezen voor casco, casco plus en sleutelklaar. Meer lezen over Casco bouwen? Lees meer op SelektHuis.

Lees ook eens onze blog ‘Wat is Casco bouwen?’.