Wij hebben even een overzicht voor je gemaakt van 10x de populairste blogs van het afgelopen half jaar! Naast recepten, DIY en interieurinspiratie, vind je op huisbouwen.nl natuurlijk ook heel veel technische informatie en andere belangrijke zaken die je kunnen helpen voor- tijdens en na het bouwproces van jouw eigen droomhuis. De volgende blogs moet je dan ook echt even gelezen hebben!

1. Bouwkavel kopen? Hier moet je op letten!

Erg nuttige blog met tips voor het bouwen van een bouwkavel. Ga goed voorbereid het traject in…

2. De jaren ’30 bouwstijl

Alles wat jij wilt weten over de jaren ’30 bouwstijl lees je in dit blog! Ook heeft één van de SelektHuis ontwerpers, Delano, er onlangs een blog over geschreven ‘Waarom de jaren ’30 architectuur maar niet kapot gaat‘. Ben jij ook verliefd op deze bouwstijl, lees er dan alles over in onze blogs.

3. Bouwstijlen: zoveel mensen, zoveel wensen

Niet alleen het type huis is belangrijk, maar zeker ook het jasje waarmee je jouw droomhuis aankleedt.  Ben je nog aan het oriënteren welke bouwstijl bij jullie past? Lees dan meer over de verschillende opties.

4. Schuurwoning

De trend van 2017: De schuurwoning. Need we say more?! Een zeer gewild ontwerp omdat je met dit droomhuis toch wel heel veel boxjes op jouw checklist kan af kruisen. Raak geïnspireerd!

5. Sleutelklaar! Wat is dat?

Hoe wil jij jouw droomhuis opgeleverd krijgen? Dit kan nogal eens verschillen en het is goed om hier over nagedacht te hebben. Lees alles over sleutelklaar en het afwerkingsniveau bij oplevering.

6. Bouwadvies, bouwbudget en offerte

Waar op te letten wanneer je met een bouwbedrijf in gesprek gaat. Neem de tips & trics mee in jouw overweging en maak een keuze waar je achter staat!

7. Alle bouwkosten inzichtelijk

Er komt veel op je af wanneer je een huis wilt gaan bouwen. Wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken en hebben daarom ALLE bouwkosten op een rij gezet. Een blog die je niet mag missen in het bouwproces!

8. Het materiaal de finishing touch

De afwerking maakt of breekt de woning. Er zijn zoveel keuzes te maken in de materialen die beschikbaar zijn. En elk detail draagt bij aan de uiteindelijke uitstraling van jouw droomwoning. Deze blog geeft je wat inzichten over de materialen.

9. Notariswoning

Denk jij over een stijlvolle laagbouw woning? Dan is de notariswoning misschien wel iets voor jou! Lees alles over de kenmerken van de notariswoning.

10. Het droomhuis van… Theo & Charmaine

We kijken natuurlijk graag bij een ander in huis. Welke stijl hebben ze? Hoe ziet de badkamer eruit. Wat voor tuin hebben ze? Het is dan ook niet gek dat een blog over het droomhuis van één van de opdrachtgevers van SelektHuis tot de favoriete blogs hoort! Kijk je mee naar deze prachtige landelijke woning met rieten kap?

 

De nieuwste blogs staan natuurlijk in een overzicht op de homepage. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste blogs! Bekijk ook vooral onze andere categorieën. Want naast bouwen, wil je toch ook vooral genieten? Leven? Wij staan continue voor je klaar met de laatste inspiratie trends, recepten, DIY, tuin ideeën en niet te vergeten kennis en advies met betrekking tot het bouwen van jouw droomhuis!