SelektHuis heeft maar liefst 25 verschillende basiswoningen. Elke nieuwbouwwoning is aan te passen naar de wensen & smaak van de klant. De Eiger is een woning die in de basis al erg praktisch is ingedeeld en daarom favoriet bij vele opdrachtgevers. Kijk mee naar de verschillende Eigers die SelektHuis heeft gebouwd!

Hetzelfde model, maar elk huis is anders

 

SelektHuis is een aannemer met verschillende basismodellen in het assortiment. Van notariswoning tot aan landelijke boerderij en van klassieke jaren ’30 woning tot aan een cottage.  Door een woning met stijlgerichte details aan te kleden, krijgt de woning een eigen stijl. Op het basismodel zijn een tal van aanpassingen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een serre, een dakkapel over andere indeling van de kamers. Deze flexibiliteit heb je gewoon bij SelektHuis!

De gemeente bepaalt welke kleuren en materialen in een wijk gebruikt mogen worden, passend in het straatbeeld. Ze geven aan wat de hoogte- en breedteverhoudingen moeten zijn en hoe een bijgebouw zich moet verhouden tot een hoofdgebouw. SelektHuis neemt deze richtlijnen mee in het uiteindelijk ontwerp en verzorgt vervolgens ook de vergunningsaanvraag.

 

Eiger in Landelijke Bouwstijl

 

Deze Eiger is uitgebreid met een erker aan de voorzijde en voorzien van luiken bij de overige ramen op de benedenverdieping. De bovenverdieping is uniek op zijn eigen manier, namelijk het potdekselwerk aan de gevel aan de kopse kant. Het is uitgebreid met een dakkapel en het geheel is voorzien van een rieten dak. Elementen die de uitstraling en de sfeer van het huis bepalen! Wil je meer lezen over deze woning en de aanpassingen die zijn gedaan om dit resultaat te verkrijgen? Bekijk de woning dan hier.

Eiger in notarisstijl

Een klassieke notariswoning! Zo ziet deze Eiger eruit. Volledig eigen gemaakt met landelijke elementen als luiken bij de ramen, de dubbele schoorsteen en de klossen onder de dakrand. Echter is het klassieke gemetselde oortje wel van groot belang bij de uiteindelijke uitstraling van dit droomhuis!

 

De Eiger in een woonwijk

Het speelt natuurlijk ook mee, waar je van plan bent te gaan bouwen. Er zijn richtlijnen van de gemeente waar rekening mee gehouden moet worden. Denk aan een woonwijk, waar huizen alleen in dezelfde stijl gebouwd mag gaan worden. Ook dat is geen probleem wanneer je bouwt vanuit een vaste basis. Doordat er zoveel keuze zijn in kozijnen, in steen en dakpan. Keuzes in deuren en erkers of dakkapellen. Kun jij het huis bouwen van jouw dromen.

Ook bovenstaand huis is gebouwd vanuit het basis woningtype Eiger! Een woningtype van SelektHuis is dus in principe een plattegrond met afmetingen en mogelijke indeling, die vanaf de grond helemaal in jouw stijl wordt opgebouwd. Welk woningtype het uitgangspunt wordt van jouw droomhuis, wordt o.a. bepaald aan de hand van de aangekochte kavel, de woonwensen en het budget.

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan een selectie van SelektHuis woningen die reeds voor opdrachtgevers gebouwd zijn!