30Krijg jij binnenkort de sleutels van jouw nieuwe, vrijstaande woning gebouwd door SelektHuis? Dan ben je vast ook al lang bezig met het interieur. Als je dan ook nog eens een beetje creatief bent is het wel leuk om een mooie & handige plek te creëren om jouw nieuwe huissleutel en alle andere sleutels te bewaren. In deze blog vind je een leuke DIY, ga je aan de slag?

Nieuwe woning

Bij jouw nieuwe woning, hoort een huissleutel. Ben je nou net als wij altijd jouw huissleutel kwijt, dan hebben wij een handige DIY voor jou om al jouw sleutels georganiseerd weg te hangen!

En voor deze DIY hoef je niet eens echt heel handig te zijn, je moet maar net op het idee komen! Wat dacht je van deze DIY Shutter Sleutelhouder? Je kunt deze niet alleen gebruiken voor sleutels, maar je kan ook je post kwijt tussen de shutters. Ook kun je een mandje bevestigen of plankje, voor andere dingen die je niet kwijt wilt raken.

sleutelrek, sleutelhouder, shutter

Wat moet je doen?

  1. Je hebt een shutter nodig. Mocht je er zo niet aan kunnen komen, dan vind je ze vaak wel bij brocante winkeltjes of kringloopwinkels.
  2. Schilder of spuit de shutter in een kleur die past bij jouw interieur.
  3. Wil je dat de shutter er wat oud/ gebruikt uitziet? Breng dan op de plekken waar je dit wilt zien een klein beetje vaseline aan. Hier kun je wanneer de shutter gedroogd is, de verf dan zo weer eraf vegen.
  4. Of je schuurt de shutter gewoon op de hoeken en plekken waar je slijtage wilt zien.
  5. In dit voorbeeld zijn hele simpele haken gebruikt als sleutelhaken, maar als je even online een beetje gaat neuzen, zie je dat er haken verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, stijlen en groottes. Ga voor de haken die bij jouw stijl passen.
  6. Schroef de haken in de shutter
  7. En nu even afwachten tot je daadwerkelijk de sleutel krijg, zodat je een mooie plek voor jouw zelfgemaakte Sleutelhouder kan uitzoeken!

 

Hier nog enkele andere uitvoeringen van de shutter:

sleutelrek, sleutelhouder, shutter sleutelrek, sleutelhouder, shutter

 

Bekijk ook nog even ons Pinterest bord met nog meer ideeën….