Is jouw kind ook zo’n stenenverzamelaar? Dan is dit de perfecte activiteit om samen te doen en staat ook nog eens leuk op de tuintafel! Begin vandaag nog aan een DIY Tic Tac Toe spel…

Outdoor Kruisje Nulletje Spel

Deze DIY is toch wel heel erg makkelijk en nog eens multifunctioneel ook! Zo komt die stenenverzameling van jouw zoon of dochter nog van pas. Zoek 10 stenen bij elkaar die ongeveer van dezelfde grootte zijn. Daarnaast heb je een plank nodig van ongeveer 35 x 20 cm.

DIY, spel, outdoor game, tic tac toe, kruisje nulletje

Leuk om samen te knutselen

Het Tic Tac Toe spel kun je alleen maken, maar je kunt het ook samen maken. Een erg leuk woensdagmiddag of weekendproject. Naast stenen en een plank, heb je ook witte acrylverf nodig om de stenen te voorzien van een kruisje en nulletje. Je hebt 5 stenen met een kruisje nodig en 5 stenen met een nulletje. Deel de plank in gedachte op in 2 helften, op de ene helft maak je het raster. Dit kun je uit de vrije hand schilderen of een hulpmiddel gebruiken zoals tape, liniaal of een mal.

DIY, spel, outdoor game, tic tac toe, kruisje nulletje

Sfeervolle accessoire

Ook op jouw tuintafel gaat dit spel het goed doen. Staat toch supergezellig, zo’n familiespel op tafel?! Zet een kom op het plankje, waar je de stenen in bewaard. Laat de kom matchen met de accessoires in de achtertuin en het spel, waardoor het een sfeervolle accessoire wordt.

DIY, spel, outdoor game, tic tac toe, kruisje nulletje

Family time

Als alles goed gedroogd is, kan jouw zoon of dochter vast niet wachten om ermee te spelen! En nu het spel altijd op tafel staat, zul je vast nog vele zomeravonden een potje doen met één van de kinderen, jouw partner of vrienden tijdens een feestje of BBQ. Veel plezier!

DIY, spel, outdoor game, tic tac toe, kruisje nulletje

Deze DIY hebben wij via Pinterest gevonden op de website van design, dining and diapers. Kijk voor nog meer leuke DIY op de website: http://designdininganddiapers.com