Design, hygiëne en schoonmaakgemak; drie factoren waar veel waarde aan wordt gehecht bij het kiezen van een nieuwe badkamer. Voor Villeroy & Boch zijn dit ook de belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling van nieuwe badkamercollecties of het nu gaat om een douche of een toilet.

Hygiënische inloopdouche

Een inloopdouche is dé trend voor in de badkamer. Zo’n douche levert talloze mogelijkheden voor de indeling van de badkamer. Daarnaast zorgen vlakke douchevloeren voor een ruimtelijk effect. Veel mensen kiezen er voor om de tegelvloer in de doucheruimte door te leggen. Maar dit is niet hygiënisch doordat er voegen en randen zijn die niet goed schoon te houden zijn. Bovendien zijn tegels vaak heel glad. Ook nog gevaarlijk dus.

Villeroy & Boch heeft vlakke douchevloeren zoals de Squaro Infinity die even vlak zijn als een tegelvloer. Deze douchevloer is gemaakt van het innovatieve materiaal Quaryl®. Quaryl® voelt warm aan de voeten en is erg duurzaam. De Squaro Infinity is zeer makkelijk te reinigen, doordat er geen voegen en randen zijn. Het materiaal Quaryl® voldoet aan de hoogste anti-slip klasse C, wat de douchevloer uiterst veilig maakt.

Om de douchevloer bij de rest van de badkamer te matchen en daarmee het geheel ruimtelijker te laten ogen, wordt de Squaro Infinity aangeboden in vijf verschillende trendkleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Edelweiss en Crème. De douchevloeren zijn bovendien op elke maat te maken.

badkamer, villeroy & boch, sanitair, inloopdouche, toilet, douchevloer, nieuwe huis, eigen huis

 

 

Douchevloer als eyecatcher

Dat de douchevloer niet saai hoeft te zijn, zien we aan de nieuwste collectie keramische douchevloeren met print: ViPrint. Van opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, natuurdecors en tegelpatronen tot en met grafische structuren; ViPrint biedt de mooiste prints voor Subway Infinity douchevloeren. Op deze manier kun je heel eenvoudig je individuele stijl tot uitdrukking te brengen in de badkamer. Ervaar designs die tot dusver alleen bij betegelde douches mogelijk waren, maar met het voordeel van een eenvoudig te reinigen en dus hygiënische douchevloer. Maak iets heel speciaals van uw douche en geef uw badkamer een unieke look.

badkamer, villeroy & boch, sanitair, inloopdouche, toilet, douchevloer, nieuwe huis, eigen huisbadkamer, villeroy & boch, sanitair, inloopdouche, toilet, douchevloer, nieuwe huis, eigen huisbadkamer, villeroy & boch, sanitair, inloopdouche, toilet, douchevloer, nieuwe huis, eigen huis

 

 

Geen spoelrand, dus geen bacteriën

Waar is  hygiëne belangrijker dan op het toilet? Met de nieuwe DirectFlush toiletten van Villeroy & Boch ziet je badkamer er niet alleen stijlvol uit, maar draagt hij ook bij aan goede en persoonlijke hygiëne en frisheid en bespaart je bovendien tijd bij het schoonmaken. DirectFlush toiletten kunnen namelijk dankzij hun innovatief design zonder spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Er zit in het toilet geen rand, zodat je er met je gewone toiletborstel makkelijk bij kunt komen.
Door het boord kan het water toch tot bovenaan komen, waardoor je wel een grondige spoeling krijgt. Wil je nog meer schoonmaakgemak? Kies dan voor de extra laag: CeramicPlus. Deze extra laag zorg dat druppels samenvloeien en vuil en kalk zich moeilijk hechten. Je bespaart hiermee nog meer tijd, water en schoonmaakmiddel.

badkamer, villeroy & boch, sanitair, inloopdouche, toilet, douchevloer, nieuwe huis, eigen huis

 

 

Een frisse boodschap

Als je het toilet nóg frisser wilt hebben, hang je er zo’n lekker toiletblokje in. Maar wat als dit vervangen moet worden? Een erg onfris klusje! Met het nieuwste toilet van Villeroy & Boch met ViFresh is dat verleden tijd. De innovatieve houder voor toiletblokken is achter de toiletzitting vrijwel onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. Gewoon het dekseltje (met kinderslot)openen, een toiletblok plaatsen en weer sluiten. Bij elke spoeling komt er een aangename frisse geur in je badkamer vrij en wordt het toilet hygiënisch gereinigd. Het biedt een optimale dosering bij elke spoeling. Je blokje gaat daardoor lang mee én het geeft geen strepen in je toilet.

badkamer, villeroy & boch, sanitair, inloopdouche, toilet, douchevloer, nieuwe huis, eigen huisbadkamer, villeroy & boch, sanitair, inloopdouche, toilet, douchevloer, nieuwe huis, eigen huis

 

 

Deze blog is geschreven door Villeroy & Boch, één van de partners van SelektHuis als het gaat om sanitair.

Dealers zoeken:

LEES MEER