SelektHuis heeft maar liefst 25 verschillende basiswoningen. Elke nieuwbouwwoning is aan te passen naar de wensen & smaak van de klant. De Matterhorn is één van de populaire basiswoningen en wij tonen jou graag deze vrijstaande woning in 3 verschillende stijlen!

Hetzelfde model, maar elk huis is anders

 

SelektHuis is een aannemer met verschillende basismodellen in het assortiment. Van notariswoning tot aan landelijke boerderij en van klassieke jaren ’30 woning tot aan een cottage.  Door een woning met stijlgerichte details aan te kleden, krijgt de woning een eigen stijl. Op het basismodel zijn een tal van aanpassingen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een serre, een dakkapel over andere indeling van de kamers. Deze flexibiliteit heb je gewoon bij SelektHuis!

De gemeente bepaalt welke kleuren en materialen in een wijk gebruikt mogen worden, passend in het straatbeeld. Ze geven aan wat de hoogte- en breedteverhoudingen moeten zijn en hoe een bijgebouw zich moet verhouden tot een hoofdgebouw. SelektHuis neemt deze richtlijnen mee in het uiteindelijk ontwerp en verzorgt vervolgens ook de vergunningsaanvraag.

 

Matterhorn van familie Versteeg

Een stoer huis, dat past bij de levensstijl. Dat is wat de familie Versteeg voor ogen had. Met een eigen ontwerp is het echtpaar bouwbedrijven langs gegaan tot ze bij SelektHuis kwamen. Hier bleek de Matterhorn uitermate geschikt als uitgangspunt. Ze hebben hun droomhuis uitgerust met voldoende slaapkamers voor uitwonende kinderen die op visite komen en een grote woonkeuken. Met de nodige materiaalaanpassingen zijn ze erg gelukkig met hun eigen unieke droomhuis.

 

Matterhorn van familie Janssen

De landelijke Matterhorn van de familie Jansen wordt gesierd door prachtige luiken bij de ramen en is voorzien van een lichte steensoort en gemetselde oortjes. Hiermee lijkt de Matterhorn in niets meer op de Matterhorn van de familie Versteeg. Bijkomend voordeel van een partij als SelektHuis, is dat er veel in de basis al aanwezig is en hierdoor kosten bespaard worden gedurende het gehele traject.

 

Matterhorn van familie Kluin

De familie Kluin ging voor de Blaricumstijl, oftewel een huis met rieten dak. Een droomhuis met een dubbele voordeur, een vide waarbij je bij binnenkomst naar de nok van het dak kunt kijken en openslaande terrasdeuren naar de tuin, is werkelijkheid geworden voor de familie Kluin! Door het gebruik van gevelbekleding in combinatie met het rieten dak, heeft deze woning een geheel eigen uitstraling gekregen en past het perfect bij de levensstijl van deze familie.

Wil je meer inspiratie? Bekijk dan een selectie van SelektHuis woningen die reeds voor opdrachtgevers gebouwd zijn!