Al enige tijd bouwplannen en op zoek naar jouw droomhuis? Ga je voor hoogbouw of laagbouw? Hoogbouw staat natuurlijk gelijk aan meer ruimte en een hoger kostenplaatje, maar is idéaal voor grote gezinnen of werken aan huis. Maar ook met laagbouw kun je alle kanten op.

Naast dat je kijkt naar welk type huis je aanspreekt en in welke stijl deze gebouwd moet worden, is het ook van belang dat jouw droomhuis alle ruimte biedt voor jouw leven. Bij SelektHuis wordt er onderscheid gemaakt tussen hoogbouw en laagbouw.

Hoogbouw

De basistypes van SelektHuis, die als hoogbouw worden beschouwd zijn o.a. de Breithorn, Monte Moro, Monte Titano, Mont Blanc of een Lugano.

Ben je op zoek naar een huis met alle ruimte voor een groot gezin, ruimte voor hobby’s of werk je aan huis, dan is een hoogbouw idéaal. Helemaal als de kavels niet zo groot zijn. Naast de inhoud die je in de basis al hebt, kun je natuurlijk ook nog bijvoorbeeld een garage of erker plaatsen om nog verder uit te breiden, mocht je die ruimte op de kavel wel hebben.

Voor echt smalle kavels is hoogbouw ook geen probleem. De Lugano van SelektHuis is namelijk perfect geschikt voor een smalle kavel met voldoende inhoud.

hoogbouw, SelektHuis, Breithorn, Monte Titano, Mont Blanc

Laagbouw

Natuurlijk kun je ook veel ruimte creëren met de laagbouw basistypes van SelektHuis! Helemaal als de kavel er naar is. Je kunt dan keuzes maken in aanbouw/ uitbouw of de woning verbreden of verlengen bijvoorbeeld. SelektHuis heeft o.a. Matterhorn, Eiger, Bergamo of de Bernina in de laagbouw.

Deze basistypes zijn ook uitermate geschikt als notariswoning, cottage, schuurwoning of boerderij. Het verrassende van de SelektHuis woningen is natuurlijk wel dat je met 1 basistype, ontzettend veel verschillende woningen kan bouwen. Door het aanpassen van de steen, het dak of juist de dakbedekking, is de stijl compleet anders.

Ook bij laagbouw is er gedacht aan een smalle kavel, hiervoor is er de Vallonet.

laagbouw, SelektHuis, Matterhorn, Eiger, Jungfrau laagbouw, SelektHuis, Matterhorn, Eiger, Jungfrau

Bij SelektHuis is het bouwen van jouw droomhuis binnen handbereik. Wil je eens meer informatie ontvangen, vraag dan de SelektLiving aan.

Boordevol inspiratie & informatie!