Wij zien graag tevreden opdrachtgevers, zo ook de familie Bergman! Lees alles over dit droomhuis, gebouwd door SelektHuis en het favoriete plekje van Linda.

Het droomhuis

Het basistype van deze droomwoning is de Eiger met een basisinhoud van 476 m3. Bij SelektHuis is het mogelijk om het huis aan te passen naar eigen wensen. Zo kun je bijvoorbeeld de oppervlakte aanpassen door te verlengen, verbreden, een garage toe te voegen of een erker toe te voegen. De familie Bergman heeft  hiermee de Eiger, helemaal eigen gemaakt met een grote woonkamer en open woonkeuken. Bij Selekthuis is het namelijk ook mogelijk om de binnenmuren zelf in te delen. Hierdoor creëer je een enorme open ruimte, of kies je juist voor het afsluiten van de woon- en eetkamer middels en-suite deuren!

Het favoriete plekje van Linda

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een favoriete plek in huis. Die ene stoel die zo comfortabel zit, terwijl je je boek leest of die linkerhoek in de hoekbank waar elk gezinslid het liefst in weg wil kruipen! Zo hoeft Linda er ook niet lang over na te denken:

“Dat is onze leefkeuken. En dan specifiek een plekje aan onze grote keukentafel voor de gashaard. Heerlijk om daar ’s morgens met het hele gezin te ontbijten. Of om ’s avonds samen een glaasje wijn te drinken voor het avondeten. Even bijpraten over alle gebeurtenissen die dag.”

Eiger, SelektHuis, eigen huis bouwen, het droomhuis van, het favoriete plekje van

Jouw droomhuis

Ben jij ook bezig met jouw droomhuis en wil je meer inspiratie? Kijk dan eens op selekthuis.nl en bekijk verschillende woningen van SelektHuis in de woningzoeker. Je kunt makkelijk filteren op stijl, type, hoogbouw of laagbouw, waardoor je beter kunt visualiseren wat de mogelijkheden zijn.

Bron: SelektLiving, powered bij SelektHuis