We hebben een nieuw jasje gekregen! Onze nieuwe website geeft je nóg meer inspiratie en informatie over het bouwen en inrichten van je huis. We laten je zo veel mogelijk zien: prachtige plaatjes en video’s, interieur en exterieuradviezen, leuke DIY’s, Binnen kijkers, noem maar op! En dat allemaal zodat jij volop inspiratie voor jouw droomhuis opdoet!

Hoe werkt het?

Dezelfde informatie, een andere look & feel. Alle informatie heeft een make-over gekregen. Nieuwe plaatjes, meer inspiratie, maar toch heel leerzaam! Ook ons logo heeft een nieuw jasje gekregen.

Kun je een pagina van de oude website niet terugvinden? Probeer eens het zoekbalkje, en wie weet vind je een blog die over het ontwerp gaat.

Verhalen

Op Huisbouwen.nl kun je terecht voor de leukste verhalen van mensen die hun droomhuis bouwden of kochten, maar ook de verhalen van onze EPC-specialist die je alles vertelt over energiezuinigheid. Je doet volop inspiratie op voor het inrichten van je huis, maar ook voor de buitenkant van je woning. Zin in een middagje creatief doen? Met onze DIY’s (Do It Yourself) maak je je huis nóg gezelliger en persoonlijker. Daarnaast geven we je tips over het bouwen van je huis, het kopen van een kavel of garanties en zekerheden als je gaat bouwen.

Volop inspiratie én informatie dus! Heb je tips om onze website nóg beter te maken? Laat het ons weten!