Domotica, oftewel huisautomatisering. Het komt steeds meer in beeld en tijdens de bouw van jouw eigen droomhuis kan deze perfect geïntegreerd worden. Zo krijg je een woning die niet alleen toekomstbestendig en energiezuinig is, maar ook nog eens meer comfort biedt!

Domotica: Meer comfort, minder energie

Uw huisautomatiseringssyteem is aan te passen op uw wensen

 

Comfort: het is één van de belangrijkste elementen van wonen. Een eigen huis moet een comfortabele plek zijn, waar je volop kunt genieten van mooi wonen.  Iedereen is uniek, en iedere woning ook. Daarom is ook huisautomatisering aan te passen op jouw woonwensen. Het huisautomatiseringssysteem stem je gemakkelijk af op wat je nodig hebt, voor nu of voor later. Er zijn verschillende specialistische bedrijven die jou kunnen vertellen welke mogelijkheden er zijn. Jij kunt dan bepalen welke level van comfort je wenst.

 

Meer comfort

Met één druk op de knop creëer je overal in huis, of in iedere kamer afzonderlijk, een gezellige sfeer. Gedimd licht of juist helder licht, de temperatuur iets omhoog of de rolluiken dicht? Het kan allemaal vanaf de bank. Met jouw smartphone is het huisautomatiseringssysteem namelijk erg makkelijk te bedienen. Bewegingsmelders zorgen ervoor dat het licht aangaat als je de ruimte binnenwandelt en ook weer uitgaat als je niet meer in de ruimte aanwezig bent.

 

Meer veiligheid

Huisautomatisering geeft niet alleen meer comfort, het zorgt ook voor meer veiligheid. Thuis wil je je veilig en op je gemak voelen. Met een video buitenpost heeft u de controle over de voordeur. Ook de alarminstallatie kan aan het automatiseringssysteem worden gekoppeld. Met één druk op de knop zet je alle verlichting aan, wat inbrekers afschrikt. Zelfs als je op vakantie bent kun je jouw verlichting en alarm bedienen.

 

Minder energie

Altijd en overal de controle over jouw energieverbruik? Alle apparaten zijn makkelijk te bedienen vanaf een app op de smartphone. Zijn de kinderen vergeten de lampen uit te doen en ben je al op je werk? Dankzij de app hou je de controle over jouw elektriciteit, waar je ook bent. Zo kunt je bijvoorbeeld alle ruimtes afzonderlijk verwarmen. Ruimtes die je veel gebruikt zoals een keuken of een woonkamer, kun je warmer instellen dan bijvoorbeeld de zolder. Op een ecodisplay, het touchscreen of jouw smartphone zie je precies hoeveel energie en water je verbruikt!

domotica, huisautomatisering, huisautomatiseringssysteemdomotica, huisautomatisering, huisautomatiseringssysteemdomotica, huisautomatisering, huisautomatiseringssysteem