Wat krijg je als je landelijk en industrieel combineert? Juist! Dan krijg je dit prachtige warme interieur.  In dit gezellige stulpje is geen enkele plek leeg. Dat zorgt elke keer weer voor een verrassing. Toch wordt door het open karakter van de woning het interieur niet druk. Nou misschien gezellig druk dan.

De bewoners hebben de inrichting helemaal zelf geregisseerd. Na een zomer lang zelf klussen, lange avonden en veel hulp, wonen Ronald en Mette in hun knusse huisje. Voordat ze de woning betrokken, moest er nog veel gebeuren aan achterstallig onderhoud. Ook heeft de woning een aanbouw gekregen. Dat bracht natuurlijk de broodnodige verbouwingsstress met zich mee, maar daarvoor mag het resultaat er zeker zijn. “We hebben zo wel de kans gekregen om de woning geheel naar onze eigen ideeën en woonwensen vorm te geven.

Door de opknapbeurt van de woning heeft de woning alle comfort van een nieuwbouwhuis. “We hebben daarom hard gewerkt om er een gezellig en praktisch huis van te maken”, vertellen de bewoners.

Het interieur is vooral zo leuk geworden door de mix van vintage ornamenten en moderne meubels.  De karakteristieke elementen in de woningen geven een sfeer  die moeilijk te omschrijven is, maar des te gemakkelijker te bewonderen. “De boerderij stond vol met allerlei oude spulletjes. De leukste hebben we gebruikt om karakter aan de woning te geven. Samen met de oude materialen in de woning en de moderne meubels geeft dit een spannend geheel.” Er wordt geleefd in dit huis en dat mag ook. de vele kussens nodigen je daar zelf toe uit. “Hoewel we échte buiten mensen zijn, is het belangrijk voor ons om lekker op de bank te kunnen ploffen.”