Ben jij een echte liefhebber van de landelijke stijl, maar ben je wel uitgekeken op het toch wat truttige brocante-stijltje? Ga dan voor de landelijke stijl met een moderne twist, een mix van landelijk en modern. Wat ik hiermee bedoel? Vooral veel strakke lijnen gecombineerd met natuurlijke materialen. Leer, beton & hout zijn niet weg te denken uit deze prachtige stijl.

Landelijk en modern

De landelijke stijl en de moderne stijl lijken werelden van elkaar verwijderd te zijn. Maar, schijn bedriegt. Wat blijkt? Deze stijlen kunnen heel goed met elkaar gecombineerd worden! Hoe je dat doet?

Het belangrijkste in deze landelijk en modern-interieurstijl is: mixen en matchen. Denk aan een betonlook aan de muur, waar een ruw houten kastje voor staat. Denk aan de combinatie van hoogglans kastdeurtjes afgewisseld met houten kastdeurtjes. Denk aan een cognac leren bank, met een gebreid grijs kleed over de leuning. Denk aan een combinatie van kussens: een leren kussen, een dierenvacht, en een kussen met een print.

Mix & match!

Het leuke van deze stijl is dat je hem ook goed kunt combineren met andere stijlen. Bijvoorbeeld de Scandinavische stijl of bijvoorbeeld de industriële stijl. Om de landelijke stijl de boventoon te laten voeren, is het belangrijk dat je natuurlijke producten gebruikt. Een echte trend van de laatste tijd: de hertenkop/het gewei. Het past perfect in de landelijke stijl,  en geeft je interieur direct een robuuste, stoere touch. Daarnaast kun je veel doen met hout: een houten tafel, een houten bankje of zelfs een houten keuken geven je interieur een echte landelijke look & feel.